banner

Warme ontvangst bij informatiebeurs voor ouderen in Oisterwijk


Afgelopen donderdag werd opnieuw de beurs “Wijs de Toekomst in” georganiseerd. In de -letterlijk en figuurlijk – warme ontvangstruimte van de Catharinenberg waren verschillende aanbieders van zorg, service, woningverhuur en belangenbehartiging verzameld om de bezoekers bij te praten over mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

Een van de leden van Huurdersvereniging Oisterwijk informeert een bezoeker.

Ondanks het warme weer waren veel bezoekers uit Oisterwijk naar de Catharinenberg gekomen om zich goed te laten informeren of in te schrijven voor activiteiten. “Het was een heel goede dag, we hebben erg veel bezoekers gehad,’ aldus één van de organiserende partijen, Huurdersvereniging Oisterwijk. “Volgend jaar gaan we zeker weer een dergelijk evenement plannen, want duidelijk is dat er een behoefte bestaat voor een informatieve beurs waar je goed op de hoogte wordt gebracht over je mogelijkheden.” Een van de bezoekers: “Ik ben nu 95 jaar, woon heerlijk in de Catharinenberg en zorg nog met liefde voor mijn vrouw. Deze beurs was erg interessant, en lekker dichtbij.”

 

DTZ logo low