banner

Veteranen HOCO Oisterwijk Kampioen!


Afgelopen zondag zijn de veteranen van MHC HOCO kampioen geworden in de 1ste klasse.

Veteranen HOCO Oisterwijk kampioen!

Door een 6-1 overwinning op Push, werd de titel voor eigen publiek binnengesleept. Met nog een speelronde te gaan zijn de veteranen niet meer te achterhalen door concurrent Breda. Komend jaar spelen de veteranen in de overgangsklasse. Wie had dat een kleine twee jaar geleden gedacht? Het veteranenteam van HOCO werd bijna opgeheven door een tekort aan spelers. Samen met een aantal spelers van de woensdag veteranen zetten een aantal mannen de schouders eronder en begon men alsnog aan de competitie. Na een verdienstelijke plek in de subtop afgelopen seizoen werd dit jaar de titel behaald! Afgelopen zondag was het gezellig druk op HOCO. Vele oud-veteranen en veel familieleden stonden langs te zijlijn. Er zat duidelijk spanning op de wedstrijd. Afgelopen week kon HOCO al kampioen worden, maar toen werd er nipt verloren van Goirle. Zondag was het wel raak. Na een 1-1 ruststand werd Push in de tweede helft op vijf goals getrakteerd en kon het feest losbarsten.