banner

Vergeet niet de Oisterwijkse Evenementen en Uitagenda!!


Hoe eerder hoe liever! Oisterwijkse zomerevenementen nu aanmelden!!

Het logo van Uitpunt Oisterwijk

Het is er tijd voor, en daarom vragen we u: Hoe eerder hoe liever! Lever uw evenementen en aankondigingen van activiteiten aan voor diverse agenda’s en publicaties! Activiteiten van en voor inwoners en verenigingen uit de dorpen Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk zijn welkom. Denk aan teksten met Wie, Wat, Waar, Waarom, Waarmee en Wanneer; een rechtenvrije foto maakt het af!

Nieuwsklok

Voor vermelding in Nieuwsklok en Moergestel Nieuws, kunt u uw kopij invoeren via www.uitgeverijemdejong.nl/aanleveren/  Denk er ook aan apart en liefst zo snel mogelijk het evenementen formulier te vullen! Daaruit vormen de drukkers de komende vakantiekranten in uw regio!

Internet

Voor vermelding op Oisterwijknieuws.nl, de digitale Uitagenda en bijvoorbeeld het Magazine Oisterwijk Bruist: mail uw tekst en foto naar mail@oisterwijknieuws.nl 

kermis oisterwijk nostalgische sfeerIn onze agenda treft u op datum een keur aan uitgaansmogelijkheden, het is “The place to be” voor de recreatieve dingen in onze gemeente. Elk item is voorzien van een nieuwsbericht. Dat nieuwsbericht plaatsen wij ook in ons nieuws, om het bruisende van onze gemeente onder de aandacht te brengen, in het thema Recreatie, Cultuur en Vermaak.

Dus, organiseert u iets in onze gemeente? Stuur ons een nieuwsbericht!