banner

Vaderdagexcursie met IVN in Haaren


Samen met Natuurpoort Nemerlaer en Brabants Landschap organiseert IVN Oisterwijk weer een leuke wandeling. Op Vaderdag nog wel. De gidsen leiden u graag rond in de mooie omgeving van kasteel Nemerlaer.

Met IVN in Haaren op vaderdagexcursie!

Deze vaderdagexcursie op 17 juni duurt 1,5 tot 2 uur. Het vertrek is om 10.00 uur vanaf Pannenkoekenhuis Belveren aan de Oisterwijksedreef 4 in Haaren. Daar komt u ook weer terug. U kunt parkeren op de parkeerplaats van het Pannenkoekenhuis. Zij gaan al voor 10 uur extra vroeg open voor de liefhebbers van een kopje koffie of voor een sanitaire stop. En na afloop trakteert vader natuurlijk op een lekkere pannenkoek. Dit wordt vast een vaderdag om nooit meer te vergeten.

Verras je vader en ga met het hele gezin op ontdekkingstocht bij Nemerlaer. Aanmelden is niet nodig en zoals u van IVN Oisterwijk gewend bent is de wandeling voor iedereen gratis.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.ivnoisterwijk.nl of www.brabantslandschap.nl.