banner

Vacature: Talentvolle Hovenier in Haaren


Dolmans Landscaping Services in Haaren, zoekt een Talentvolle Hovenier:

Ben jij iemand die graag de groene handen uit de mouwen steekt? Vinden we jou eerder in een mooie, weelderige tuin in plaats van achter een PC op een kantoor? Droom jij steevast van het buitenleven en hoe dit allemaal een stukje mooier gemaakt kan worden dankzij jouw vaardigheden? Lees jij deze vacature en word je enthousiast omdat we zojuist jou als hovenier omschreven hebben? Dan zijn wij bij Dolmans Landscaping Services op zoek naar jou als onze nieuwe hovenier in Haaren, Noord-Brabant.

Hovenier word je niet zomaar. Het moet diep van binnen zitten, een ongekende voorliefde voor al dat moois dat de natuur, en onze helpende hand daarin, te bieden heeft. Bij Dolmans Landscaping Services werken we met verschillende locaties in Belgiƫ en Nederland, waaronder Noord-Brabant. In het groene hart van de provincie zijn wij gevestigd in Haaren. We weten dat er in Noord-Brabant meer dan genoeg natuurliefhebbers te vinden zijn, maar wij zijn op zoek naar jou als talentvolle hovenier die toe is aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging bieden we jou in de vorm van een fulltime aanstelling als hovenier (m/v), 37 uur per werk bezig zijn met het mooiste vak in het buitenleven van Noord-Brabant.

Natuurlijk ben je benieuwd wat wij je dan te bieden hebben en wat wij op onze beurt van jou verwachten in deze functie van hovenier in Noord-Brabant. Lees daar hier alles over!

 

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low