banner

Spreekuur voor bewoners KVL Oisterwijk


Bewoners van de nieuwe wijk op de KVL in Oisterwijk hebben een petitie ingediend bij de gemeenteraad met betrekken tot parkeeroverlast en verkeersveiligheid in de wijk. Wethouder Dion Dankers ontvangt binnenkort alle bewoners die daar behoefte aan hebben voor een gesprek.

Het nieuwe voetpad, en met juist bord, loopt over het vroegere spoortraject van de KVL (Foto: Joris van der Pijll).

Dinsdag 3 juli is er van 16:30 tot 18:30 uur in het hoofdgebouw van KVL (Ruimte Zuiver Water) een inloopspreekuur gepland, zodat bewoners in gesprek kunnen met wethouder Dion Dankers. De bewonersgroep hoopt op een massale opkomst. Er is volgens hen veel onvrede over de genoemde onderwerpen en de omgang van de gemeente met hun vragen en meldingen. Middels de petitie en de gesprekken willen de bewoners gezamenlijk op een constructieve manier naar de situatie kijken en de aanpak daarvan zo optimaal mogelijk proberen te beïnvloeden, vanuit de wensen van de bewoners en betrokkenen.