banner

Spetterende seizoensafsluiting bij HOCO Oisterwijk


Het einde van het hockeyseizoen is in zicht en hier werd afgelopen zondag op geproost bij de hockeyclub MHC HOCO. Bijna alle teams speelden thuis en voor sommige was het zélfs nog heel spannend: zij hadden een kans op het kampioenschap.

 door Lisa van Huijkelom

Aan het eind van het zomerseizoen wordt er jaarlijks op HOCO gezorgd voor een knallende afsluiter. Dit wordt georganiseerd door de seniorencommissie en is elk jaar weer een succes. De eerste wedstrijden begonnen om 11:00. Daarna volgde de wedstrijd van Dames 1 om 12:45 tegen de koploper van de poule, Rosmalen D1. Het zonnetje scheen, veel toeschouwers, het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Helaas liet Dames 1 het van zich afweten en verloor de wedstrijd met 2-4.

Veteranen HOCO Oisterwijk kampioen!

Na afloop van deze wedstrijd begon het al vol te lopen op de club. Kleine kinderen, jongeren, ouderen, iedereen was aanwezig. Er liepen zelfs oud leden rond die weer een kijkje kwamen nemen bij hun oude teamgenoten. Naast het veld van Dames 1, speelde Veteranen A tegen Push. Zij wisten in deze wedstrijd de beker te pakken, zij zijn kampioen geworden in de eerste klasse. Dit werd uiteraard na afloop gevierd. De laatste wedstrijd van de dag was van Heren 1. Zij speelde tegen Hoeksche Waard en sloten de dag af met 3 punten, zij wonnen met 4-0.

Terwijl de jongens van Heren 1 van het veld kwamen, werd het feest al in volle gang gezet bij het clubhuis. Dj Ties verzorgde de muziek, waardoor iedereen loskwam. De zon scheen, er werd genoeg bier gevloeid, de barbecue werd aangestoken: een lekker einde van een lekker seizoen.