banner

Parelmuzikanten in Kloostertuin Berkel Enschot


Het Tilburgs mannenkoor La Renaissance en het orkest De Parelmuzikanten sluiten voor de zomervakantie het muziekseizoen af met een gezamenlijk optreden. Wilt U genieten van een avondje licht klassieke zang van diepe sonore mannenstemmen en de instrumentale luchtige klanken van een veelzijdig orkest, dan bent U welkom op het concert in Ons Koningsoord te Berkel Enschot.

Een aantal van De Parelmuzikanten

Op maandagavond 2 juli van 19.30 uur – 21.30 uur treden het koor La Renaissance en het orkest De Parelmuzikanten op  in de kloostertuin van dit vernieuwde Ons Koningsoord. La Renaissance was een trouwe gast in de voormalige Schalm. Ze tonen nu voor het eerst weer hun vocale kwaliteiten in dit vernieuwde multifunctionele complex. De Parelmuzikanten brengen een gevarieerd repertoire met lichtere amusementsmuziek. Als het weer meehelpt, wordt het een sfeervolle gezellige zomeravond in de tuin van dit voormalige trappistinnenklooster.

Tilburgs mannenkoor La Renaissance

Het concert vindt buiten plaats als het weer dit toelaat. Bezoekers kunnen een eigen zitje meenemen. Mochten de weergoden ons in de steek laten, dan weer wordt er binnen in De Schalm gemusiceerd (de gerenoveerde voormalige kapel).  Volg in het centrum de gele borden naar Ons Koningsoord, Trappistinnentuin 76, 5057 DJ Berkel-Enschot

Toegang is gratis, iedereen is welkom.