banner

Oisterwijks Kamerkoor brengt ode aan de vrouw


Moeder, dame, feeks, gemalin, juffrouw, oma, meisje, wijf…. De vrouw: bezongen, heimelijk begeerd of openlijk bewonderd. Hoe zou de wereld eruit zien zonder vrouwen? Kunnen we vrouwen missen in onze maatschappij? Wij denken van niet en daarom is het tijd voor een Ode aan de vrouw

vrouw (de; v; meervoud: vrouwen)

1 mens van het vrouwelijk geslacht
2 echtgenote: groeten aan je vrouw
3 (kaartspel) naam van een kaart; = koningin: ruitenvrouw
4 bazin, vrouwtje (3): (tegen een hond) kom maar bij het vrouwtje

 

Het Oisterwijks Kamerkoor

Op zondag 3 juni heeft u de kans om een concert van het Oisterwijks Kamerkoor bij te wonen. Het koor vierde afgelopen jaar haar 25-jarig bestaan en wordt sinds de oprichting geleid door Peter van Aerts. Deze keer zijn van verschillende componisten, zoals Monteverdi, Hollanders, Pärt, Britten en Raskin, werken gekozen die op de een of andere manier de vrouw als thema hebben. Maak kennis met Arianna, Maria, Rose, Laura, Phyllis, Amaryllis, April en Sylvia en geniet van de afwisseling en verrassing die het concert u te bieden heeft.

Op 3 juni bent u van harte welkom in de Petrus en Pauluskerk aan de Vierwindenlaan 11 in Tilburg. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de entree en kosten €13,00. U kunt ook in de voorverkoop kaarten reserveren door een mail te sturen naar reserveren@oisterwijkskamerkoor.nl of door telefonisch contact op te nemen met nummer 013-5442089. In de voorverkoop kosten de kaarten slechts €11,00.