banner

Oisterwijkers met klachten over spoor welkom op spreekuur


Ligt u ook te trillen in uw bed, vanwege treinverkeer? Doe uw verhaal bij medewerkers van het spoor, tijdens het spreekuur op 2 juli!

Vanuit eerdere klachten en reeds verzamelde informatie, zijn een aantal bewoners een actiegroep gestart. Ze vinden de overlast nu al onacceptabel, en er worden nog meer problemen verwacht vanwege toename van treinverkeer. ProRail heeft hierop een dag gepland, waarop alle inwoners van Oisterwijk die dat willen, hun verhaal kunnen houden.

Werk aan het spoor in Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel).

Spreekuur trillingshinder Oisterwijk

Op maandag 2 juli tussen 12.00 uur en 21.00 uur organiseert ProRail in samenwerking met de gemeente Oisterwijk een spreekuur. Zij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens het spreekuur kunt u met medewerkers van ProRail in gesprek. Verder licht ProRail graag toe hoe het onderzoek naar de oorzaak van de trillingen wordt uitgevoerd. De resultaten van het onderzoek worden verwacht in het derde kwartaal van 2018. Tijdens het spreekuur zijn er nog geen resultaten beschikbaar.

Waar
Locatie tot 15.00 uur: Raadhuis, De Lind 56 Oisterwijk
Locatie na 15.00 uur: Tiliander, Spoorlaan 82c Oisterwijk

Inschrijven
Inschrijven voor het spreekuur is noodzakelijk. Per tijdsblok kunnen maximaal 8 personen zich inschrijven.