banner

Oisterwijk heeft twee kersverse kampioenen


Oisterwijk is twee Nederlands kampioenen rijker! Mark Verstijnen (14) Nederlands kampioen rekstok! Luc Hooijmans (15) Nederlands kampioen brug!

Twee kampioenen!

In het weekend van 2 en 3 juni waren de finales van het NK heren turnen in Hoofddorp. Mark Verstijnen mocht in de categorie jeugd eerste divisie zijn kunsten laten zien. En Luc Hooijmans in de categorie junior 1 derde divisie. Op zaterdag 2 juni hebben beide heren tijdens de meerkamp een mooie wedstrijd laten zien, wat geresulteerd heeft in een vierde plek voor Luc en een zesde plek voor Mark. Door deze goede resultaten hebben ze zich allebei gekwalificeerd voor de Ahoy cup in Rotterdam op 23 juni.

Op zondag 3 juni waren de toestel finales. Mark had zich gekwalificeerd voor het toestel rekstok en sprong. En Luc had zich gekwalificeerd voor het toestel vloer en brug. Beide heren hebben hele mooie dingen laten zien, wat heeft geleid tot 2 gouden medailles. Mark Verstijnen is Nederlands kampioen geworden op rekstok en hij is vierde geworden op sprong. Luc Hooijmans is Nederlands kampioen geworden op brug en vierde op vloer. Op naar de Ahoy Cup en een mooi nieuw seizoen in 2019!