banner

Jubileumconcert Joy Moergestel klonk als een klok (+Film)


Afgelopen zondag klonk het als een klok tijdens het jubileumconcert in Theater Den Boogaard. De leden van Zanggroep Joy zetten hun beste beentje voor in het “Silver Sounds of Joy” concert. Niet in de laatste plaats door de muzikale ondersteuning van The BekkersBand, was het grandioos.

Joy klonk als een klok in Den Boogaard Moergestel.

Maandenlang is door Joy gerepeteerd om er een “klinkende voorstelling” van te maken. Aan de reacties van het enthousiaste publiek te zien is dat buitengewoon gelukt. De muzikale leiding was in handen van Imke Hoevenaars, met aan de piano Rick Schilders. De samenzang, de solo’s en ook instrumentaal, het was één muzikaal festijn om mee te maken. Het werd ervaren als een succesvolle middag vol vrolijke noten.

Wij feliciteren Zanggroep Joy met hun 25-jarige jubileum!