banner

Gratis concert met Asterius op Lindeplein Oisterwijk


Zondagochtend 24 juni is het de beurt aan Harmonie Asterius om op te treden in de serie koffieconcerten op het Lindeplein. Het concert is een mooie kans om lekker een kopje koffie te komen drinken op het Lindeplein onder het genot van muziek.

Asterius Oisterwijk in concert

De reeks koffieconcerten zijn een initiatief om de ouderen in Oisterwijk een heerlijk uitje te geven. De oudere bewoners van onder andere De Vloet en Stanislaus zijn daarom uitgenodigd om het concert te bezoeken. Het concert is echter gratis toegankelijk voor iedereen die een muzikale noot op de zondagochtend wel kan waarderen. Asterius brengt een gevarieerd programma met vrolijke muziek, extra geschikt voor in de buitenlucht.

Het concert begint 24 juni om 11.00 uur. Kom op tijd om een mooi plekje op het Lindeplein te bemachtigen en geniet van een heerlijk relaxte zondagochtend!