banner

Eervolle waardering voor Hans van der Steen


Oisterwijker Hans van der Steen mocht vanavond uit handen van burgemeester Hans Janssen een gemeentelijke onderscheiding ontvangen.

Hans is dit jaar 40 jaar lid van Showband Taxandria. Hij is ooit begonnen als slagwerker en later is hij overgestapt naar de blazersgroep. Naast dat hij erg actief is als muzikant, zit hij vele uren achter de computer voor de vereniging. Van der Steen heeft zitting in de PR commissie, werkgroep concerten en redactie Bandbabbel. Verder is hij webmaster voor de vereniging en beheert hij de website voor de jaarmarkt in Oisterwijk. Naast genoemde werkzaamheden staat de heer Van der Steen altijd klaar voor ondersteuning bij andere vraagstukken zoals kascontrole commissie etc. Kortom een actieve vrijwilliger. De burgemeester gaf zijn blijk van waardering, namens de Oisterwijkse samenleving, in de vorm van een gemeentelijke onderscheiding.

Jubilarissen
Voorzitter Michiel van der Pijll huldigde Hans eveneens met zijn jubileum, en ook werden Ad Schapendonk (50 jaar lid), Methin van de Gevel, Max van Berkel en William Rokven (12,5 jaar lid) gehuldigd. Ad en Hans mochten ook nog een waardering ontvangen van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO). Uiteraard werden al deze waarderingen uitgesproken tijdens een feestelijk samenzijn in wijkcentrum De Coppele.

VLNR Hans van der Steen, Ad Schapendonk, Hans Janssen, Methin van de Gevel, Michiel van der Pijll, William Rokven en Bestuurslid KNMO (Foto Carien van de Pas).