banner

Deze fietstocht start in Moergestel


Fiets of wandel op 23 juni mee vanaf Natuurpoort de Reuselhoeve in Moergestel.

Brabantse Natuurpoorten zijn een uitstekend startpunt om op de fiets de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker actief buiten te zijn. De ANWB, KBO-Brabant en Stichting Brabantse Natuurpoorten dragen hier graag aan bij en organiseren deze zomer acht fiets- en wandeldagen door het Brabantse landschap. Zo is er op zaterdag 23 juni een fiets- en wandeldag bij Natuurpoort de Reuselhoeve in Moergestel. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Fietsen in de omgeving van Oisterwijk en Moergestel

Iedereen die wil fietsen of wandelen kan tussen 10.00 en 14.00 uur de routebeschrijving afhalen bij de stands van ANWB en KBO-Brabant, Natuurpoort de Reuselhoeve, Heizenschedijk 1 te Moergestel. De afstand van de fietsroute is circa 40 km (ingekort 25 km) en de wandelroute zo’n 5 km. Vrijwilligers van de ANWB en KBO-Brabant staan op locatie klaar om iedereen welkom te heten.

Wat bieden ze?
• Prachtige tochten door de Brabantse natuur
• Start tussen 10.00 uur en 14.00 uur
• Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig
• ANWB- en KBO-Brabant-leden krijgen op vertoon van hun pas een goodiebag
• Kinderen krijgen een verrassing
• Voldoende horeca en parkeergelegenheid (€ 1,- per auto) aanwezig
• Informatie over de natuur en route

Fiets of wandel je liever niet alleen, sluit dan aan bij een groep. Om 11.00 uur staan ANWB-vrijwilligers klaar om de fiets- en wandeltocht te begeleiden.