banner

Daylight Vocalgroup geeft concert in Oisterwijk


Daylight Vocalgroup, de naam zegt het al, repeteert overdag. Je hoeft er in de avond dus niet voor van huis! Daylight Vocalgroup biedt hiermee een passende oplossing voor mensen die graag met muziek en zang bezig zijn, maar ‘s avonds thuis willen of moeten zijn. En overdag tijd hebben. Bijvoorbeeld omdat ze parttime werken, hun kinderen op school zitten of omdat ze niet (meer) hoeven te werken.

Daylight Vocal Group

Daylight Vocalgroup koestert diversiteit. Zowel jongeren als ‘iets-minder-jongeren’ zijn welkom. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling een zanggroep met alleen senioren, of alleen jongvolwassenen te zijn. Van twintiger tot zeventiger en alles ertussen; iedereen is welkom. Mannen én vrouwen, want dat klinkt beter!

Met bekende hits als: Zoutelande, Hallelujah, What about us, Viva la Vida, I’m not so tough, Mag ik dan bij jou, Sweet child of mine, All about the bass en Une belle histoire, en muziek van o.a. Pink, Adele, Meghan Trainor, Matt Simons, Coldplay, The Scene, Mike and the Mechanics en ABBA brengen zij u een kleurrijke middag met gezelligheid en muzikaliteit onder leiding van Maarten Willemsen.

Zij verwelkomen u graag op zondag 24 juni van 15.00 tot 17.00 uur bij Onder de Linden, De Lind 63 in Oisterwijk. De entree is gratis!
Voor meer informatie over ons of lid worden, kijk op de site: www.daylightvocalgroup.nl