banner

Auto over de kop in Oisterwijk


Kort voor 04:00 uur kwam een auto vanuit de richting Moergestel naar Oisterwijk gereden over de Moergestelseweg. In de bocht bij Oisterwijk ging het mis en sloeg de auto over de kop en raakte deze een boom. De auto kwam op zijn kop terecht in een greppel naast het fietspad. De bestuurder heeft vermoedelijk teveel alcohol gebruikt.

Auto eindigt op zijn kop in de greppel ( Foto Toby de Kort).

In de auto zaten twee jonge inzittenden. Ze raakten allebei gewond en zijn met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekehuis in Tilburg.

Bij het ongeval blijkt alcohol in het spel te zijn. De bestuurder heeft op straat bij een agent moeten blazen, waarna het apparaat een alcohol indicatie gaf. In het ziekenhuis is bloed afgenomen om te kijken hoeveel de bestuurder werkelijk heeft gedronken. De uitslag daarvan is nog niet bekend.
De ravage was groot, de weg lag bezaaid met brokstukken en de auto raakte flink beschadigd.