banner

Taalcafé voor nieuwkomers en vluchtelingen in Oisterwijk


In het Taalcafé kunnen nieuwkomers en vluchtelingen samen met inwoners uit Oisterwijk ontmoeten, uitwisselen en integreren.

Bij het Taalcafe Oisterwijk kunnen nieuwkomers en vluchtelingen terecht die graag beter Nederlands wil leren spreken. Om die taal onder de knie te krijgen nodigt de bibliotheek Oisterwijk ook Oisterwijkers uit die het leuk vinden om nieuwe inwoners op weg te helpen, zodat er in kleine groepjes, per niveau Nederlands geconverseerd kan worden.

Het Taalcafé is er voor nieuwe inwoners van Oisterwijk vanaf 13 jaar die beter Nederlands willen leren in een ontspannen sfeer, los van gezin, school- en huiswerkverplichtingen. Ze gaan in gesprek met Oisterwijkers in de bibliotheek van Oisterwijk (Tiliander), Spoorlaan 82E, iedere eerste zaterdag van de maand, van 11.00 tot 12.30 uur. Deelname is gratis. Meer info en aanmelden kan via gonnekezoutendijk@bibliotheekmb.nl

Data:

 

5 mei

2 juni

7 juli

4 aug

1 sept

6 okt

3 nov

1 dec

 

DTZ logo low