banner

Ratten op KVL Oisterwijk (Update)


Volgens bewoners van de KVL, die recent hun nieuwe huizen aldaar hebben betrokken, zijn er ratten op de KVL.

Onkruid, beperkte parkeervakken en auto’s op wat stoep moet zijn…

Van de gemeente kregen bewoners het advies om geen afval te laten slingeren. Een volgens de bewoners goed bedoeld advies, maar het helpt niet, want er is meer aan de hand: ‘Namelijk de strook onkruid in de Almystraat voor onze deuren, en het spoor met daarlangs onkruid, waar parkeervakken zouden komen. Daarnaast de slechte afwatering in de wijk. Dit trekt ratten aan.’ Aldus een bezorgde inwoner in een van de vele mails die aan de gemeente worden gestuurd over de problemen in de nieuwe wijk. ‘Ik ben niet nalatig. De gemeente Oisterwijk wel. Er slingert regelmatig afval rond in de onkruidstroken. Ik wordt er zo langzamerhand moedeloos van. Deze problemen en het spoor, er moet echt iets gaan gebeuren!’

Ook zijn er nog parkeerproblemen. Er is voor de bewoners onvoldoende ruimte, en die beperkte ruimte is vaak bezet door personeel van de naastgelegen bedrijven, die eigenlijk elders zouden moeten parkeren. Dit is echter niet in regelgeving vastgelegd.

Update

Gemeente heeft aan de inwoners laten weten ongedierte bestrijding in te zetten.

Delen: