banner

Informatiebeurs voor ouderen in Oisterwijk


De informatiebeurs ‘Wijs de toekomst in’ is er speciaal voor senioren die langer thuis willen wonen.

Het thema ‘Wijs de Toekomst in’ brengt veel informatie voor ouderen die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen. Na succesvolle eerdere edities volgt er ook dit jaar een dergelijke beurs. Zo kunnen bezoekers zich laten testen (fysiotherapeut), wordt er voorlichting over medicijnen gegeven door een apotheker, zijn er verschillende fietsen te bekijken (lage instap fietsen en aangepaste fietsen), is er informatie over beweegactiviteiten en komt huren van woningen en energie besparen aan bod.

Wilt u ook wijs de toekomst in? Kom dan langs op 31 mei. De toegang is gratis. Tijd: 14:00 – 16:00 uur Adres: Poirterstraat 3 in Oisterwijk, naast de kapel.

 

DTZ logo low