banner

Eigentijds onderwijs bij BS De Bunders Oisterwijk


In aanloop naar het nieuwe schooljaar alvast een uitnodiging voor belangstellende ouders.

Het schoolplein van Bredeschool De Bunders in Oisterwijk.

Op woensdag 23 mei tussen 08.30 en 10.30 uur ontvangt De Bunders nieuwe ouders die kennis willen maken met het vernieuwd onderwijsconcept van de school. De Bunders richt zich daarmee op de toekomst: Wat hebben kinderen nodig wanneer zij in 2032 de maatschappij betreden? Op de open ochtend is de school met zijn vernieuwend werken ‘in bedrijf’ te zien. Er zijn twee ‘flits momenten’ waarin beknopt wordt verteld over de achtergrond van het concept en over algemene zaken die de Oudercommissie organiseert.

Team en Oudercommissie van De Bunders heten u van harte welkom.

De volgende data zijn:

 

26 september

31 oktober

12 december

Delen: