banner

Gèssels Beach Event in Moergestel


Het Gèssels Beach Event vindt plaats in het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018. Beide avonden zullen afgesloten worden met een gezellige feestavond waar ze in Brazilië jaloers op zijn! Met dit jaar een dikkere laag zand en een grotere, aangeklede tent.

Nieuw dit jaar is dat het speelschema met uitslagen live te volgen is via Tv-schermen in de tent en live via de website www.gesselsbeachevent.nl Voor één weekend komt Copacabana Beach naar Moergestel! Het Gèssels Beach Event is niet alleen leuk voor sporters, natuurlijk zijn ook supporters meer dan welkom om de sporters aan te moedigen! Het bezoeken van het Beach Event is gratis. Kijken kan dus altijd!

Het Gessels Beach Event is voor alle leeftijden, zeker het beachvolleybal toernooi op zondag, waar niet alleen vriendengroepen en carnavalsverengingen aan meedoen: het is ook interessant om je samen met je collega’s in te schrijven voor als bedrijventeam! Dus… Ben jij op zoek naar een leuke en sportieve activiteit met collega’s, vrienden of familie? Schrijf je dan nu in voor het Beachvoetbal of het Beachvolleybal tijdens het Gèssels Beachevent op 23 en 24 juni 2018 in Moergestel. Inschrijven kan via www.gesselsbeachevent.nl

Bekijk ook de film van een eerdere editie:

Delen: