banner

Verkoop je huis via de nieuwe Huizenbalie in Oisterwijk en Haaren


Midden Brabant Advies heeft zijn makelaarsdiensten uitgebreid met servicepunten voor Huizenbalie.nl.

Bij Midden Brabant Advies kan via hun servicepunt al vanaf € 99,95 een woning op funda.nl geplaatst worden. Via Huizenbalie kan de verkoper van een woning de gehele verkoop zelf regelen. Bij één van de 6 servicepunten van Midden Brabant Advies, in de plaatsen Tilburg, Goirle, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en Vught, kan de verkoper informatie inwinnen, persoonlijk advies inwinnen en een “te koop” bord afhalen.

de nieuwe vestiging van Midden Brabant Advies en RegioBank aan de Baerdijk in Oisterwijk. (foto Joris van der Pijll)

De vestiging van Midden Brabant Advies en Huizenbalie.nl aan de Baerdijk in Oisterwijk. (foto Joris van der Pijll)

“Er is een trend gaande dat verkopers hun woning zelf willen verkopen en niet via een duur makelaarskantoor. We zien dat er woningen te koop worden aangeboden via Facebook en diverse landelijke internetmakelaars. Deze verkopers willen op deze manier onder andere besparen op de makelaarskosten,” zo geeft Peter Dirks – directeur-eigenaar van Midden Brabant Advies – aan.

Midden Brabant Advies helpt als servicepunt van Huizenbalie.nl bij het contact leggen met lokale partijen als een notaris, een fotograaf, een taxateur of een traditioneel makelaarskantoor. Daarnaast treedt Midden Brabant Advies op als onafhankelijk Hypotheek- en Financieel Adviseur en kan zowel de koper als de verkoper geholpen worden bij het regelen van de financiële zaken; zoals de hypotheek en de verzekeringen.

Met Huizenbalie.nl maakt Midden Brabant Advies de woningmarkt in Nederland transparanter. Op de website van Huizenbalie vind je informatie over hoe het werkt en staat tevens een verwijzing naar het woningaanbod op funda.nl. Via Huizenbalie zet u uw woning eenvoudig en tegen zeer lage kosten zelf te koop of te huur. In overleg met Midden Brabant Advies bepaalt u welke ondersteunende diensten u wenst af te nemen.

Coördinatie van deze makelaarsservices vindt plaats vanuit het Oisterwijkse kantoor van Midden Brabant Advies. Men is bereikbaar via mail info@middenbrabantadvies.nl en per telefoon 013-5212001.

 

 

Delen: