banner

Traumaheli onderweg naar ongeval Oisterwijk (+Film)


Meerdere hulpdiensten en een traumaheli zijn donderdagmiddag iets na 15.00 uur opgeroepen voor een ongeval op de kruising Oirschotsebaan – Fransebaan.

Ongeval met motor op de kruising Fransebaan/Oirschotsebaan in Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

Wat de oorzaak van het ongeval is, of hoe het met de slachtoffers gaat is niet bekend. Het ongeval was in ieder geval ernstig genoeg om een traumaheli ter plaatse te laten komen. In een dergelijke helikopter zit een arts, die aanvullend op de ambulancedienst ter plekke medische handelingen kan verrichten.

De traumaheli is uiteindelijk niet geland. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Het ongeval betrof een aanrijding met een motor en een auto. De automobilist had de motorrijder over het hoofd gezien.  De motorrijder is afgevoerd naar het ziekenhuis, de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Delen: