banner

Lintje voor Rietje Bekkers – Van de Wouw uit Moergestel


Hans Janssen, burgemeester van Oisterwijk, heeft vanmiddag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Rietje Bekkers – Van de Wouw.

Mevrouw Bekkers – Van de Wouw is van 1974 tot 2007 als bestuurslid bij zangvereniging Crescendo te Moergestel verantwoordelijk geweest voor het onderhouden van de contacten met de leden. Bij ziekte legde ze een ziekenbezoek af en zorgde voor een cadeautje. Verder organiseerde ze activiteiten rondom (huwelijks)jubilea en was ze mede-organisator van grotere activiteiten zoals een concert, loterij etc. Mevrouw Bekkers – Van de Wouw verzorgde tevens de bladmuziek voor de leden en het sorteren plus archiveren van de bladmuziek na een concert. Sinds 2007 is mevrouw Bekkers – Van de Wouw penningmeester van de zangvereniging. Ze int de contributie, onderhoudt de contacten met de bank, stelt jaarstukken en de begroting op en draagt zorg voor alle betalingen van de zangvereniging. Mevrouw Bekkers – Van de Wouw verzorgt dus de gehele financiële administratie. Voor de vereniging een persoon die, met haar bescheidenheid, onmisbaar is.

Bron Gemeente Oisterwijk

Daarnaast is mevrouw reeds tien jaar actief binnen de seniorenvereniging Moergestel (SVM). Bij de vele activiteiten die door SVM en andere gebruikers in cultureel centrum Den Boogaard worden georganiseerd, ontvangt mevrouw Bekkers – Van de Wouw als gastvrouw de deelnemers en gasten. Verder zorgt ze voor drankjes en hapjes en assisteert bij de voorbereiding en uitvoering van diverse evenementen. Mevrouw Bekkers – Van de Wouw doet dit met een tomeloze inzet en een correcte, vriendelijke en behulpzame houding. Een dankbare ondersteuning voor seniorenvereniging Moergestel.

 

Delen: