banner

Inspiratiepodium Oisterwijk met Kees van Dongen


Een van de gastsprekers bij het Inspiratiepodium in Oisterwijk is Kees van Dongen.

Kees van Dongen – coach zonder hokjes

 

Kees van Dongen

‘Aandacht voor de mens staat bij mij centraal. Ik geloof in de eigen kracht van mensen en vind het fantastisch om mensen te begeleiden hierbij. Ik coach mensen van jong tot oud.  Ik put ook uit eigen ervaring, waar het er om gaat te luisteren naar je hart en zo te vinden wat je echt gelukkig maakt. Organisaties help ik om de aandacht voor hun werknemers professioneel te organiseren en de talenten van werknemers te ontwikkelen.’

Het inspiratiepodium Bij de Tijd is een initiatief van de Bibliotheek Oisterwijk, en vindt plaats op maandag 14 mei van 20.00 tot 22.00 uur in Café de Tijd, De Lind 53, Oisterwijk. De entree is gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom.

Delen: