banner

Heavu Duty Rock bij Mie Pieters in Heukelom


Zondag 15 april om 15.00 uur speelt Heavy Duty Rock bij café Mie Pieters in Heukelom, de entree is gratis.

Heavy Duty Rock

Haar naam verraadt het al, deze muzikanten maken een stevig (maar melodieus) potje muziek. Heavy Duty Rock heeft een zeer gevarieerd repertoire. Van AC/DC tot ZZ top, van Bob Seger tot Tina Turner en noem maar op. Heavy Duty Rock besteedt veel aandacht aan het coveren van hun songs. Bij de eerste noten of klanken weet je al dat het goed zit!

Maar Heavy Duty Rock is vooral een live band, plezier staat voorop en een optreden is dan ook altijd een feestje! Naast oog voor muzikale details is er ook ruimte voor spontane interactiviteit met het publiek en improvisatie. Heavy Duty Rock swingt en rockt met een eindeloze setlist van nostalgische rockhits. Heavy Duty Rock bestaat uit zangeres Tamara de Wit, drummer Peter Sacharias, bassist Toon Frik, toetsenist/gitarist Arlo Kleijweg en gitarist/zanger Werner Bruhns. Zij draaien allen al een behoorlijk tijd mee in de Brabantse rockscene en speelden de afgelopen decennia in tal van bands. Dit staat natuurlijk voor een dosis professionaliteit en deze rockers hebben dan ook altijd een goed gevulde agenda!

Delen: