banner

Garagesale 2018 in Pannenschuur Oisterwijk


Op zondag op 27 mei 2018 kun je als verkoper vanuit je garage, voortuin of openbare ruimte bij je woning spullen verkopen. Jij blijft dus lekker thuis, terwijl de kopers naar je toe komen.

Een eerdere garagesale in Oisterwijk.

Maak gebruik van je verkooptechnieken en/of geniet van deze dag waarbij vele (buurt-)bewoners op de been zijn. Voor de inwoners van de wijk de Pannenschuur bestaat de mogelijkheid om spullen te verkopen tijdens de garagesale. Natuurlijk zijn alle inwoners van de gemeente en omstreken van harte welkom om de garagesale te bezoeken en spullen over te nemen. De garagesale zal van 10:00 tot 16:00 uur duren en deelname is gratis.

Om deel te kunnen nemen als verkoper, kun je je voor 21 mei 2018 a.s. inschrijven via garagesaleoisterwijkpannenschuur@hotmail.com

Indien u niet in de gelegenheid bent om te e-mailen kunt u maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 12:30 telefonisch aanmelden bij Contour de Twern op 013-5284080 of een voicemail inspreken (vermeld dan uw naam, telefoonnummer en adres). Na inschrijving ontvang je een raamposter om iedere medebewoner te laten weten dat je meedoet. Daarbij weten de bezoekers waar ze op 27 mei terecht kunnen.

Delen: