banner

Dodelijk ongeval A58 Moergestel


Op de A58 bij Moergestel heeft een dodelijk ongeval plaats gevonden.

Er lagen grote stenen op de weg; onbekend is hoe die daar terecht zijn gekomen. Volgens de politie zijn ze vermoedelijk van een wagen gevallen; ze roepen de eigenaar op zich te melden.

Dodelijk ongeval A58 Moergestel ( Foto Toby de Kort).

Door de aanrijding die daaruit is ontstaan is een gewonde en een dode te betreuren. Het slachtoffer is een 60-jarige man uit Eindhoven. De gewonde betreft een 55-jarige, eveneens uit Eindhoven.

De weg werd afgesloten. Er kwam een traumaheli ter plaatse.

De stenen lagen verspreid over een afstand van enkele kilometers. Een auto is daar tegenaan gereden, in een slip geraakt; een andere auto is tegen de eerste aangebotst.

Update na Onderzoek

Uit onderzoek blijkt dat er nog een ander voertuig bij het ongeval betrokken is geraakt, zo maakt de politie bekend. De bestuurder van dit voertuig is vermoedelijk in de berm beland, heeft een stuurcorrectie gemaakt en daarbij een aantal stenen (kinderkoppen) verloren. De politie is dringend op zoek naar de bestuurder van dit voertuig en komt nog steeds graag in contact met getuigen die meer informatie kunnen geven over het incident van vanochtend. Hebt u informatie? Herkent u de stenen, waren ze wellicht van u afkomstig of naar u onderweg? Bel dan direct de politie via 0900-8844.

Delen: