banner

Cultuur en Beleef in Oisterwijk


Op maandag 28 mei organiseert het Gerard Horvers Huis weer een bijeenkomst van Cultuur & Beleef.

Cultuur & Beleef biedt senioren die daar behoefte aan hebben de mogelijkheid van een maandelijkse ontmoeting met inhoud op cultureel gebied (kunst, boeken, schrijvers, reizen etc.). We streven naar een gevarieerd programma en om dat mogelijk te maken vragen we een kleine bijdrage van vijf euro.

Let op: deze keer vindt de bijeenkomst niet plaats in de vertrouwde huiskamer op het adres Kerkstraat 48 in Oisterwijk, maar worden de deelnemers verwacht in Tiliander (ruimte Bibliotheek). De bijeenkomst begint om 14.15 uur en duurt tot 16.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de deelnemers uitleg over de moderne mogelijkheden van de bibliotheek, zoals het online bestellen van boeken. In de pauze kan er door de deelnemers geoefend worden.

Mensen die aanwezig willen zijn kunnen zich aanmelden bij Jacqueline van den Acker, telefoonnummers: 013-5284080 of 06-23960635 of email: info.oisterwijk@contourdetwern.nl.

Delen: