banner

Bezoek de Oisterwijkse Vennen Fietsroute


Het bruisende Oisterwijk is al weer een nieuwe fietsroute rijker! 

De deelnemers aan de Vennen Route (Foto: Leny van Schijndel)

In samenwerking met Schepens Fietsverhuur, Restaurant Vuur en Vlam, Groot Speijck en het IJsboerinneke is deze week een nieuwe fietsroute gepresenteerd. De route is te koop, met of zonder fietsverhuur, bij Schepens Fietsverhuur, en speciaal samengesteld voor de plaatselijke inwoners en het toerisme. “Er is veel vraag naar en deze route is een goed voorbeeld van samenwerking tussen ons dorpse centrum en het mooie buitengebied van Oisterwijk,’ aldus Annita Schepens. ‘Uiteraard ook erg geschikt voor groepen, of als je iets te vieren hebt, met vrijgezel, abraham of jubilaris.’

Fietsuitjes

De route brengt de fietser langs diverse horeca locaties, en bij het arrangement zijn verschillende versnaperingen inbegrepen. Daarnaast zijn er ook andere arrangementen beschikbaar, diverse vormen van fietsverhuur, en diverse routes, afhankelijk van afstand en interesse. Voor meer informatie en reservering van Oisterwijkse fietsuitjes, bel 06-23903710.

Delen: