banner

Ramkraak in centrum Oisterwijk


Vannacht omstreeks 3.00 uur werden buurtbewoners wakker van een harde knal aan de Lind in het centrum van Oisterwijk.

Bij parfumwinkel Ici Paris Xl werd een ramkraak gepleegd. Buurtbewoners zagen twee auto’s gereed staan voor de winkel, 1 daarvan was een klein type bestelwagen waarmee de daders de deur geramd hebben. Verschillende daders stormde de winkel binnen met sjalen voor hun gezicht.

Ramkraak in centrum Oisterwijk

Opvallend is dat de daders twee grote cementkuipen hebben achter gelaten in de winkel. Zeer waarschijnlijk hebben de daders hun buit in de cementkuipen gedaan, waarna ze die in het busje geladen hebben. De daders vluchte met hun auto’s in de kleine steeg langs de winkel en kwamen uit op de Spoorlaan in Oisterwijk, vanaf daar ontbreekt ieder spoor. Politiewagens vanuit regio Tilburg en Den Bosch hebben nog een grote zoekactie optouw gezet, maar helaas zonder resultaat.

De daders hebben een flinke ravage achtergelaten in de winkel. Overal liggen kapotte flesjes en de winkelpui is zwaarbeschadigd.
Delen: