banner

Carnavalsoptocht door wijk Bunders in Oisterwijk


 

Na het succes van vorig jaar, houden ze bij De Bunders ook dit jaar opnieuw een kleine optocht door de wijk.

Kinderen in Oisterwijks Döllekesgat doen mee aan de optocht in de wijken (Foto: Leny van Schijndel).

Op vrijdag 9 februari om 10.15 uur vertrekt Prins Nilles d’n Irste, Jeugdprinses Marit en hun blaasorkest, samen met de deelnemers voor de carnavalsoptocht van Basisschool de Bunders. Alle Dollen en Dollinnen van groep 4 t/m 8 maken met hun carnavaleske attributen een rondje door de wijk. De optocht start bij Basisschool de Bunders aan de kant van de Frans Halsstraat. Via de Frans Halsstraat – Durendaaldreef – Jeroen Bosschstraat – Bundersstraat komen ze bij de ingang van het wijkcentrum, waar ze verder gaan feesten.

Iedereen is uiteraard van harte welkom om naar de optocht te komen kijken, het motto is niet voor niets: “VAN MEN MEUDDUT”.  Hoe meer mensen, hoe meer leut! 

 

 

Delen: