banner

Waarom een Benefietconcert voor de Wensambulance?


Waarom? Om nog meer wensen mogelijk te maken!

Peter van de Parelmuzikanten speelt de sterren van de hemel (Foto: Leny van Schijndel).

De Parelmuzikanten treden al ruim 30 jaar op vooral in de regio Midden Brabant. De Muzikanten komen uit Midden en Zuid-Oost Brabant. Het orkest kent succesvolle optredens en trekt meestal bomvolle zalen. Naast Egerländer muziek en arrangementen van James Last bestaat het repertoir uit tango’s van Malando, lichte klassiekers van Johan Strauss en swingende Evergreen muziek onder andere van Billy Vaughn en Fats Domino
Het orkest heeft een zeer uitgebreide enthousiaste vriendenclub. Dirigent, trompettist, spreekstalmeester is Peter van Esch, een allround muzikant die zowel muzikaal als verbaal zeer vaardig is.

Waarom? Daarom!

De Parelmuzikanten willen met dit optreden de activiteiten van de Stichting Wensambulance ondersteunen. Ieder orkestlid werkt enthousiast en uiteraard pro deo mee aan dit concert. De Parelmuzikanten hopen dat met de opbrengst van dit concert voor ernstig zieke mensen een laatste wens zal worden gehonoreerd.

Benefietconcert
De Parelmuzikanten uit Oisterwijk presenteren in samenwerking met Koor Ratjetoe uit Tilburg, Brass Band Rhithmic, Zanger Bartolo en Back in Time, zaterdag 10 maart om 20.00 uur een benefietconcert voor WensAmbulance Brabant. Bij binnen komst wordt u een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden en tijdens deze avond mag u rekenen op een zeer gevarieerd programma vol verrassingen. Ongeveer 150 vrijwilligers werken mee aan deze geweldige avond en ook alle sponsoren brengen hun bijdrage belangeloos. De entree van € 12,50 komt dan ook geheel ten goede aan WensAmbulance Brabant.

Koop uw kaarten bij Tiliander Oisterwijk of op www.tilander.com

 

DTZ logo low

Delen: