banner

Vechtende asielzoekers AZC Oisterwijk worden vervolgd


Gisterenavond omstreeks 22.30 uur werden vier politiewagens en twee ambulances opgeroepen voor een vechtpartij bij het AZC in Oisterwijk.

Gewonde asielzoekers worden onder politiebegeleiding afgevoerd naar het ziekenhuis (Foto Toby de Kort)

Ter plaatse betrof het een vechtpartij tussen twee personen, deze zijn met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Met de ambulances reden ook twee politiewagens mee. Hoe groot de vechtpartij was en wat de verwondingen van de slachtoffers zijn is nog onbekend.

Het Openbaar Ministerie laat donderdag weten: ‘Gisterenavond sloegen twee mannen van 18 en 20 jr. elkaar de tent uit in Oisterwijk. Een beveiliger kwam tussenbeide en raakte gewond. Ook de inboedel moest er aan geloven. Beide mannen moeten zich 10 april verantwoorden bij de politierechter voor mishandeling en vernieling.’

Delen: