banner

Sirkelslag bij Club412 Oisterwijk


Sirkelslag Young is hét online spel voor jeugdgroepen van 11 tot 17 jaar. Dit jaar speelt Club412 ook mee op vrijdagavond 2 februari 2018 tussen 18.30 en 22.00 uur.

De tienerclub Club 412

Ze beginnen dan met samen pizza eten. Het thema van Sirkelslag Young 2018 is ‘onvoorwaardelijke liefde’. Het verhaal gaat over Ester, een dapper meisje. De jongeren krijgen opdrachten, waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn en ze ontdekken wat onvoorwaardelijke liefde is! In heel Nederland doen meer dan 600 groepen mee. Natuurlijk zijn er de vaste bezoekers van Club412, maar hopelijk komen er veel meer jongeren, dan kunnen ze samen meerdere groepen maken en ook onderling strijden! Het is in de Rotonde, boven de Voorhof, Kerkstraat 64, Oisterwijk. Kom ook! Geef je op per mail: info@club412.nl

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *