banner

Koffieconcert met Lorem Saxophone Quartet in Oisterwijk


Lorem Saxophone Quartet is een nieuwe, jonge en ambitieuze groep met getalenteerde muzikanten uit Portugal, Colombia en Nederland.

Pedro Silva, Rita Baptista, Juan Manrique en Vincent Klep studeren allen aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waar dit project werd geboren uit de wederzijdse wens om goede muziek te maken. Het Lorem Saxophone Quartet won een wedstrijd op Fontys en als prijs spelen ze Lunchconcerten in theaters als Tiliander in Oisterwijk en De Kring in Roosendaal.

Het programma:

Lorem Saxophone Quartet

Six Bagatelles – Gyorgy Ligeti
Andante et Scherzo – Eugène Bozza
Adagio for Strings – Samuel Barber
Ciudades: Cordoba, Sarajevo, Addis Ababa – Guillermo Lago
Cuarteto Latinoamericano para Saxofones – Aldemaro Romero

Het Koffieconcert van Lorem Saxophone Quartet is te bezoeken op zondag 21 januari om 11.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €5,-. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013-5217220

Delen: