banner

Gratis Nieuwjaarsconcert Asterius Oisterwijk (+ Film)


Asterius bloeit en dat wil de vereniging met heel Oisterwijk delen!

Asterius Oisterwijk

Alle Asterianen, zowel jong als oud, geven 28 januari een verrassend nieuwjaarsconcert in de Tiliander. Het instapensemble, opleidingsorkest én het harmonieorkest laten hun eigen klank horen en brengen samen een afwisselend programma. Wees niet bang voor een eentonig marsen-programma en swing onder andere mee op de filmmuziek van The Incredibles. Muziek verbindt elke generatie en graag laat Asterius dat horen.

Als kers op de taart worden verschillende stukken voorzien van prachtige beelden van Oisterwijk, gemaakt door Rob Rokven, Joost en Hennie van den Berg van Oisterwijk in Beeld. Daarnaast zijn ook Asterianen, van het instapensemble tot het harmonieorkest, voor hun camera komen staan! Het belooft een prachtige middag te worden, met een kort en bondig programma.

Het concert start op 28 januari om 14.00 uur in Tiliander. Voor een mooi plekje raden de Asterianen aan om op tijd te komen, want entree is gratis!

Delen: