banner

Carnaval met Bachantium bij Mie Pieters Heukelom


Het jaarlijkse carnavalsmuziekspektakel Bacchantium on tour strijkt dit jaar neer bij Café Mie Pieters. Dat betekent bezoek van de beste carnavalsbands uit heel Brabant! Van oost- tot west komen kapellen langs. Daarbij niet alleen voor de hand liggende carnavalsmuziek. Daarvoor staat de organisatie garant! Laat je verrassen en maak kennis met de carnaval uit heel de provincie, gewoon, gratis bij jou op de stoep.

De organisatie

Bachantium on Tour in Heukelom

De Bacchanten hebben al best veel carnavals meegemaakt en opgetreden van het Zeuvenbultenlaand tot het Lampegat. Na jaren geen serieus kapellenfestival meer te hebben georganiseerd zijn ze een paar jaar geleden het Bacchantium On Tour gestart, een uniek rondreizend carnavalsfeest door heel Brabant. En dat bleek een goeie formule.
Carnaval is een lokaal feestje. Dat moet zo blijven, maar het is ook leuk eens te weten wat voor carnavalsmuziek ze maken bij de buren.

Zaal gaat 20 januari open om 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. Entree gratis. Mie Pieters Laag Heukelomseweg 13, Heukelom.

Delen: