banner

Vanaf vandaag naar Oisterwijk met IJsbaan Express!


 

De PAREL Express wordt vanaf komend weekend omgedoopt tot De IJsbaan Express Oisterwijk. De stichting Ons Oisterwijk zorgt hiermee voor een vellig vervoer van jong en oud, vanuit Haaren en Moergestel, naar de Oisterwijkse ijsbaan.

In Haaren en Moergestel wil met name de jeugd ook graag schaatsen. Ouders willen hun kinderen echter niet graag door het donker vanuit Haaren of Moergestel naar de ijsbaan in Oisterwijk (en terug) laten fietsen. De IJsbaan Express is de ideale en veilige oplossing. ‘Wij zetten de jeugd, en de ouderen met een borreltje op, veilig in de dorpskernen af,’ aldus de enthousiaste chauffeurs, die zich komende weken weer vrijwillig met man en macht inzetten om de planning van dit gebeuren te realiseren.

Delen: