banner

Parelmuzikanten in Den Boogaard Moergestel


Liefde, vriendschap en vreugde brengen hoop en troost en gezelligheid. Met de song The power of love, “de kracht van liefde”, wensen de Parelmuzikanten u allen een voorspoedig en gelukkig Nieuwjaar. De titel van dit concert luidt dan ook “2018 WITH LOVE”.

Een aantal van De Parelmuzikanten

Met een enthousiast publiek, de levendige presentatie van Peter van Esch en de onstuimige muzikale inzet van het orkest, zorgen we samen voor een gezellige muziekmidddag. De Parelmuzikanten hebben alweer het repertoire vernieuwd. Muziek in het teken van vriendschap en liefde komt ook aan bod zoals: Tango d’Amore en natuurlijk The Power of Love. Dankzij de vocale kwaliteiten van de zangeres Francis kunnen nieuwe nummers uitgevoerd worden die aansluiten bij het thema.

21 januari van 14.30 uur tot  17.00 uur in Den Boogaard, Moergestel. Entree: 5 Euro, verkrijgbaar bij de muzikanten; Foto Vlaminkcx Oisterwijk; Primera Berkel-Enschot; Theo v.d.Broek /Goirle, tel.06 3012 9896 en via info@parelmuzikanten.nl

Delen: