banner

Nieuwe Griffier in Oisterwijk


Nelleke van Wijk, sinds januari 2003 werkzaam als griffier voor de gemeenteraad van Oisterwijk, heeft haar functie gisteren formeel neer gelegd. Na 15 jaar verlaat zij het politiek raadswerk in Oisterwijk.

Benoeming van de nieuwe griffier in de raad van Oisterwijk (Bron; twitter Gemeenteraad Oisterwijk)

De komst van een nieuwe raadsperiode, na maart 2018, is voor Nelleke aanleiding geweest haar werkpositie en privé omstandigheden te bezinnen. Op 63-jarige leeftijd is het tijd geworden de aandacht te verleggen, en het komende half jaar te gebruiken voor het aantrekken en inwerken van een nieuwe griffier.

Deze nieuwe griffier is gevonden en werd donderdagavond in de raadsvergadering benoemd. Mevrouw Daniëlle Robijns zal met ingang van 1 januari 2018 in dienst treden, zodat er een ‘warme overdracht’ kan plaatsvinden en de nieuwe griffier ingewerkt is voordat de verkiezingen in maart 2018 plaatsvinden. Robijns is woonachtig in Haaren en is momenteel raadsadviseur in de gemeente Best.

Wij wensen mevrouw Robijns veel succes met haar nieuwe functie.

Delen: