banner

IJsbaan Oisterwijk in opbouw


Het programma van Oisterwijk Winter Village is rond en de opbouw is in volle gang. Jong tot oud zal aan zijn trekken komen tijdens dit sfeervolle winterse evenement op de kop van De Lind. Op en rond de overdekte ijsbaan is er van 15 december tot en met 7 januari elke dag van alles te doen. Zo zijn kinderen elke vrijdagavond van harte welkom bij Disco Village en zal op de zaterdagen het fluitketelschuiven het absolute hoogtepunt vormen.

Fluitketel schuiven

Aan wie het fenomeen fluitketelschuiven nog niet kent, leggen de organisatoren van Oisterwijk Winter Village het graag uit. Mike Michels: “Fluitketelschuiven is een soort curling, maar dan met metalen fluitketels. Uiteraard mogen een drankje en gezelligheid niet ontbreken.”

Inschrijven noodzakelijk

Mark Verwey vult aan: “Het is een echte teamsport waarvoor iedereen zich vooraf in moet schrijven. Dat kan via: info@wintervillageoisterwijk.nl. Wees er snel bij, want een groot aantal teams heeft zich al opgegeven. De kosten per team zijn 35 euro. We organiseren drie toernooien op 16, 23 en 30 december. De winnaars hiervan strijden op 6 januari voor een mooie prijs en eeuwige roem in fluitketelschuiversland.” Tijdens de toernooien zorgen onder andere DJ Geert Brekelmans, Frank Smeekens, Dj Robbie en Rudy de Wit voor gezellige muzikale ondersteuning.

De opbouw van de Oisterwijkse ijsbaan is gestart.

KIDS-middag

Woensdag 27 december is het KIDS-middag. Ze kunnen zich laten schminken en er komt een ballonnenartiest. De avond van de 27e staat in het teken van ijshockey. Van 20.30 tot 23 uur vindt er een toernooi plaats. Inschrijven kan via de website van Winter Village Oisterwijk.

Disco Village

De vrijdagavonden staan in het teken van schaatsen en dansen. Tussen 19 en 20 uur is Disco Village alleen toegankelijk voor kinderen t/m groep 6. Daarna zijn tot 22 uur ook oudere kinderen van harte welkom.

Voor de allerkleinsten

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Elke zondagochtend is de ijsbaan speciaal geopend voor kinderen tot 4 jaar. En natuurlijk kunnen alle kinderen elke dag overdag komen schaatsen.

Delen: