banner

Film: Burgemeester over brand in woonhuis Oisterwijk


Brand in een woonhuis; burgemeester Jans Janssen vertelt er over:

 

 

Levensecht
In de Pop-up store aan het Lindeplein in Oisterwijk zijn 3 dezelfde kamers ingericht, met een paar verschillen. 1 kamer is te zien in normale staat, 1 kamer op het moment dat er brand is en 1 kamer is uitgebrand. Je loopt met een virtual reality bril door deze kamers en hebt zo een levensechte ervaring van een woningbrand. Je leert je voorbereiden op een noodsituatie. Maar nog belangrijker: hoe je een noodsituatie voorkomt door je huis brandveilig te maken. De brandweer is aanwezig om je te helpen.

Openingstijden
De Pop-up store is open op:

  • Donderdag 7 december (11.00-16.00u)
  • Vrijdag 8 december (15.00-20.00u)
  • Zaterdag 9 december (11.00-16.00u)
Delen: