banner

Aan de slag in Oisterwijk!


Onder de rubriek “Aan de slag” presenteren wij een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk die wij deze periode extra onder de aandacht willen brengen. Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzetten.

 

Voor vrijwilligerswerk in een groep

Baliemedewerker AZC Oisterwijk
Als baliemedewerker vang je bezoekers op tijdens spreekuren en verricht je lichte administratieve werkzaamheden. Bij het AZC Oisterwijk werk je in een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.

Geert, met begeleider, op een fiets van Stichting Rick

Onderhoud fietsen
Stichting Rick heeft als doel het uitlenen van speciaalfietsen en hulpmiddelen aan personen met een beperking. Zij zoeken iemand die de rolstoelfietsen en duofietsen kan onderhouden. Heb jij ervaring als fietsenmaker of ben je gewoon heel handig? Dan komt Stichting Rick graag met jou in contact.

Vrijwilliger Taalhuis
Het Taalhuis in Tiliander is een plek waar meerdere organisaties samenwerken om mensen te helpen bij taal, rekenen of digitale vaardigheden. Als vrijwilliger bij het Taalhuis ben je eerste aanspreekpunt om mensen op weg te helpen met hun vragen. Werktijd is op dinsdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

Medewerker moestuin
Heb jij groene vingers en weet je van aanpakken? De Kerkhovense molen is op zoek naar vrijwilligers die graag in de moestuin willen werken. Je komt te werken in een gezellig team.

Coach/bemiddelaar
Kun je een luisterend oor bieden, goed samenwerken en ben je geduldig? Als coach/(buurt)bemiddelaar krijg je leuke collega’s, een professionele training, en afwisselende en uitdragende opdrachten.

1 op 1 contact

Liefhebber klassieke muziek

De moestuin, in de schaduw van de Kerkhovense Molen in Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel).

Voor een echte liefhebber van klassieke muziek van medio 80 jaar, zijn we op zoek naar iemand die zijn passie deelt. Daarnaast is hij een liefhebber van politieke debatten. Deelt u deze interesses? Dan nodig ik u van harte uit om te reageren op deze vacature voor meer informatie.

Mantelzorgondersteuning
Voor mevrouw met beginnende dementie zoeken wij iemand die een wandeling met haar wil maken of een praatje aan huis. Zo heeft mijnheer even wat tijd voor zichzelf.

Duwtje in de rug
Alleenstaande man vindt het moeilijk om alleen op activiteiten af te stappen. Wie wil hem helpen door de eerste keren samen met hem er naar toe te gaan? Daarnaast staat hij zeker open voor een praatje en een uitstapje.

 

 

Aan de slag!

Bovenstaande is een kleine greep uit de vrijwilligersvacatures die momenteel open staan in onze gemeente. Wil je aan de slag? Kijk voor een vollediger overzicht op onze site en kies bij Steunpunt voor Oisterwijk. Of neem contact op met ContourdeTwern Oisterwijk:

Adres: Blokshekken 3 5061 HA Oisterwijk

Tel: 013-5284080

Mail: info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Website:   www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vacaturebank-midden-brabant.html

Facebook:  https://www.facebook.com/steunpuntvrijwilligerswerkoisterwijk?ref=hl

 

 

DTZ logo low

 

Delen: