banner

Up the Lazy River in Tiliander Oisterwijk


Back to the Roaring Twenties! Het wordt een theatrale muziek middag met het orkest de Balroom Syncopators en de Duketown Barbershop Singers.

De show speelt zich af in de sfeer van een dansfeest aan boord van een raderboot op de Mississippi in de jaren twintig van de vorige eeuw. De jazzmuziek werd in deze ‘roaring twenties’ salonfähig en kreeg ook voet aan de grond in de ballrooms van de grote hotels en de cruiseschepen.

Voor de pauze bent u er niet alleen getuige van hoe het orkest en het koor inschepen en welke muziek er wordt gespeeld en gezongen, maar er ontrolt zich voor uw ogen ook een verhaal met tragisch-komische inslag.

Na de pauze speelt het orkest jazzy dansmuziek en bent u tussen de hapjes en drankjes door van harte welkom op de dansvloer.

Up the Lazy River van o.a. de Duketown Barbershop Singers is te zien op zondag 26 november om 14.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €13,-. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013-5217220.

Delen: