banner

Nieuwe AED bij Regiobank Oisterwijk


Begin oktober 2017 werd de splinternieuwe AED bij RegioBank Midden Brabant Advies aan de Baerdijk 20 in Oisterwijk aangesloten op het alarmeringssysteem HartslagNu.

“Gezien de maatschappelijke betrokkenheid van ons bedrijf, vonden wij het een goed idee om de AED ter beschikking te stellen voor de inwoners en gasten van de gemeente Oisterwijk”, aldus Peter Dirks, directeur/eigenaar van het bank-, assurantie- en hypotheekadvieskantoor. De AED is 24/7 bereikbaar doordat deze in een verwarmde en met pincode beveiligde kast hangt. De medewerkers van de bank, waarvan een aantal met BHV, gaan binnenkort een reanimatiecursus en bediening AED volgen via Oisterwijk Heartsafe.

Ook andere bij Heartsafe aangesloten vrijwilligers kunnen, na een melding, gebruik maken van deze of andere AED’s in Oisterwijk, waardoor het netwerk bijdraagt aan de hulpverlening, dichtbij en snel!

DTZ logo low

Delen: