banner

Perpleks pakt uit in Tiliander Oisterwijk


Met twee uitvoeringen op 17 en 18 november viert Zanggroep Perpleks haar 20-jarig bestaan.

Zanggroep Perpleks (Foto: Remie Fotografie )

SUITE17 is een sprankelend muziektheater dat zich afspeelt in het chique hotel Postillon. Daar bloeit een heftige liefde op tussen een kamermeisje en de hotel-piccolo. Het verhaal gaat over liefde, ontrouw en het hoogste geluk. De 30 amateurzangers van de Udenhoutse zanggroep zingen ruim 15 bekende songs terwijl acteurs het publiek meenemen in een romantische love story. Want niet alleen de gasten in Suite 17 zorgen voor de nodige opschudding, ook het hotelpersoneel laat zich niet onbetuigd.

Marja Tutert schreef het script van Suite17 en Perpleks-dirigent Peter van Lonkhuijsen de muzikale arrangementen. Met Maartje Knoop aan de choreografieknoppen en Gert Oude Sogtoen achter de piano, belooft Suite17 een vermakelijke show te worden.

Suite17 wordt vrijdag 17 en zaterdag 18 november om 20.30 uur opgevoerd in het onlangs vernieuwde cultuurcentrum Tiliander in Oisterwijk. Kaarten à € 12,50 zijn online te bestellen via www.Tiliander.com of telefonisch aan de kassa.

Delen: