banner

Omgaan met verward gedrag in Oisterwijk


Op 2 november om 14.00 uur organiseren Indigo en ContourdeTwern in Woonzorgcentrum Stanislaus Moergestel de werkconferentie ‘Omgaan met mensen met verward gedrag’. Zij nodigen u als betrokken professional, vrijwilliger en buurtgenoot uit bij deze werkconferentie aanwezig te zijn.

Mensen met dementie maar ook mensen met een psychische kwetsbaarheid, blijven langer thuis wonen. Daarnaast worden mensen die jarenlang in een gesloten setting hebben gewoond erop voorbereid en getraind om weer in de wijk te gaan wonen. Het is belangrijk dat deze mensen een prettige woonomgeving hebben en de juiste zorg ontvangen. Maar ook hun buren moeten goed kunnen wonen, zonder overlast.

Uit onderzoek is gebleken dat woningcorporaties, zorgaanbieders en vrijwilligers meer en meer te maken krijgen met verwarde personen. Reden voor Indigo en ContourdeTwern om deze werkconferentie te organiseren. Aan het eind van de middag weet u beter hoe u mensen met verward gedrag kunt benaderen.
U kunt zich aanmelden bij Ellen Willemse via ellenwillemse@contourdetwern.nl of bel 013 528 40 80 of 06 290 67 317.

Delen: