banner

Lezing Haaren over Water in de Tuin


De Stichting Landschap Natuur en Milieu Haaren kiest dit jaar voor “WATER IN DE TUIN” als educatief project.  Actueler kan het bijna niet. Hoosbuien komen steeds vaker voor en geven overlast. Aan de andere kant is het regelmatig langdurig droog en warm. Dit merk je als eerste in je eigen tuin en buurt.

Je kunt er zelf wat aan doen

Lekker afkoelen bij opa in de regenton

Daarom zet de LNMH in op dit belangrijke onderwerp waar iedereen mee te maken heeft. Het programma begint op 14 november al, met een afwisselende lezing waarin het thema van allerlei kanten belicht wordt. U kunt deze lezing gratis bijwonen. Vervolgens kun je beslissen om mee te doen aan een korte, praktijkgerichte cursus in drie delen. Deze wordt gegeven in januari, februari en maart op verschillende locaties. Daarin leer en zie je wat je zelf kunt doen om je tuin (en zo mogelijk ook je buurt) aan te passen aan de klimaatverandering. Lijdzaam afwachten en mogelijk tuin-tegeltax gaan betalen hoeft dus niet . Sterker nog, je kunt met hulp van dit project je tuinontwerp zelf aanpassen tot een klimaatbestendige “regenwatertuin”😊!

Openbare lezing op 14 november 2017 om 19.30 uur in gemeenschapshuis Den Domp, Haaren
Deelname staat open voor inwoners van Haaren en de omliggende gemeenten!

Delen: